Η South Beach Δίαιτα, Πρόγραμμα Απώλειας Λίπους

Πόσες δίαιτες έχουν βγει ισχυρή και αποτελεσματική μόνο για να βρεθεί μακροπρόθεσμα να είναι αναποτελεσματική και ακόμη και επικίνδυνα; Πολλές δίαιτες έχουν έρθει και έχουν φύγει και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ χρήσιμο ως ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας λίπους. Μια πολύ δημοφιλής δίαιτα σήμερα είναι η South Beach δίαιτα, η οποία σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματική. Αυτό είναι ένα σχέδιο διατροφής που σας διδάσκει διατροφικές τους συνήθειες, και σε συνδυασμό με τη συνετή άσκηση. Αν γίνει σωστά, η South Beach δίαιτα είναι ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας λίπους.

Όπως πολλές άλλες δίαιτες, αυτή η δίαιτα εστιάζει στο να καταναλώνουν υγιεινά τρόφιμα, όπως φρούτα και λαχανικά. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι υπέρβαροι οφείλεται σε κακές διατροφικές επιλογές. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να μείνω λεπτή και σε φόρμα, αν κάποιος επιλέγει να καταναλώνουν γρήγορο φαγητό καθημερινά. Η απώλεια βάρους είναι για την εκμάθηση πώς να επιλέξετε τα σωστά τρόφιμα.

Παχιά απώλεια προγράμματα όπως το South Beach Δίαιτα σας διδάξει πώς να κάνει το φαγητό, ευχάριστη και εξακολουθούν να χάσουν βάρος. Τις πρώτες δύο εβδομάδες του προγράμματος αυτού είναι το πιο σημαντικό. Αν ποτέ αποφασίσετε να διαβάσετε το βιβλίο, θα βρείτε ότι κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες, θα χάσετε μέχρι 13 κιλά ή και περισσότερο. Μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές.

Σε αυτές τις πρώτες δύο εβδομάδες

όχι ψωμί

Δεν θα επιτρέπεται οποιαδήποτε ψωμί ή ψωμί προϊόντα. Αυτά περιλαμβάνουν τα μπισκότα, τα κέικ, πίτσα, μπισκότα και ψωμί σε φέτες. Επίσης στον κατάλογο των απαγορευμένων τρόφιμα είναι οι πατάτες και τα ζυμαρικά. Ωστόσο, θα πρέπει να επιτρέπεται να φάει το Καναδικό μπέικον, αυγά, ψάρι, ανάμεικτα λαχανικά και άλλες παρόμοιες ουσίες συν το νερό που μπορείτε να πιείτε. Σακχαρούχους χυμούς και αναψυκτικά δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της διατροφής.

Αν θέλετε ένα καλό πρόγραμμα απώλειας λίπους, να θυμάστε ότι η βασική σου διατροφή θα πρέπει να καλύπτονται. Πολλές φορές οι άνθρωποι συμπληρώσουν την καθημερινή τους διατροφή με πρόχειρο φαγητό και σνακ που είναι πολύ επεξεργασμένα. Αυτό το καθιστά πολύ δύσκολο για αυτούς να χάσουν βάρος, ακόμη και μια σκληρή προπόνηση μπορεί να καθυστερήσει από τα είδη των τροφίμων και των ατομικών να συμμετάσχει σε.

Δεν είναι όλα τα τρόφιμα είναι ίσοι

Ένα μπαρ καραμέλα συνήθως έχει πολλές θερμίδες, όπως μια σαλάτα με κοτόπουλο φορτωμένο με λαχανικά και χωρίς λιπαρά dressing. Το καλύτερο είναι να επιλέξετε το φαγητό που περιέχει περισσότερα θρεπτική αξία, πάνω από το ένα που ικανοποιεί τη γεύση. Ωστόσο, είναι εντάξει για να σνακ κάθε τώρα και στη συνέχεια, εφ ‘ όσον δεν είναι μια τακτική συνήθεια.

Τα ζαχαρούχα υψηλής επεξεργασμένων υδατανθράκων μπορεί να καταστρέψει το σχέδιο διατροφής σας, για να μην αναφέρουμε τη γενική υγεία σας. Κάθε καλό πρόγραμμα απώλειας λίπους θα σας συμβουλεύσει να μείνετε μακριά από υψηλή σε θερμίδες γευμάτων fast food. Έχει αποδειχθεί ότι ένα γεύμα fast food συμφωνία περιέχει πολλές θερμίδες, όπως ένα πρόσωπο που είναι η συνιστώμενη ημερήσια δόση, που είναι όσο το 2000 θερμίδες για ένα χάμπουργκερ, τηγανιτές πατάτες και ένα ποτό! Το γρήγορο φαγητό κάθε μέρα για επτά ημέρες μπορεί να προσθέσει κιλά στο βάρος σας. http://diatrofiroutina.info/

Η παγκόσμια αποτελέσματα για δίαιτες, όπως η South Beach δίαιτα, ήταν συντριπτικά θετική. Δεν είναι τόσο ότι αυτές οι δίαιτες είναι το πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι περισσότερα, επειδή εξηγούν τι θα λειτουργήσει και τι όχι για ένα πρόγραμμα απώλειας λίπους. Σχεδόν ο καθένας ξέρει ότι τα υγιεινά τρόφιμα είναι πολύ πιο χορταστικό από επεξεργασία ή fast foods. Ο κύριος λόγος πράγματα, όπως φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και δημητριακά είναι μεγάλη για την απώλεια βάρους είναι οι μεγάλες ποσότητες φυτικών ινών που περιέχουν. Η ίνα γεμίζει γρήγορα και η πλήρης αίσθηση θα διαρκούν πολύ περισσότερο από τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Για το άτομο που θέλει να φάει, αλλά θέλει να ρίξει μερικά κιλά αυτό το πρόγραμμα απώλειας λίπους είναι μεγάλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *